Vážení zákazníci, faremní prodejna v Arnošticích je otevřena denně zpravidla od 9-19 hod. a její provoz zajišťuje náš rodinný tým. Otevřeno je však pouze, když je někdo doma. Proto je lepší předem zavolat na tel. 777231558 a ověřit si otevírací dobu, příp. dostupnost zboží.
5kg bio hovězího (1kg bio hovězí kýta na pečeně, 2kg bio hovězí maso přední bez kosti na omáčky, 1kg bio ořez mletý na hamburgery, 1kg bio hovězí maso přední s kostí na vývary a...
Hovězí pupek - maso s blanitými a tučnými částmi se hodí na polévky i omáčky (vaření, dušení).
Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...
Z drštěk (hovězí žaludek) se vaří tradiční dršťková polévka. Nepředvařené, mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.
Steakové poměrně libové maso z pupku. Vhodné na grilování, smažení a vaření nebo rolády. Chlazené maso, vakuově balené, hmotnost 0,5 - 1kg. Spotřebujte do 3 týdnů ode...
Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. Obsah soli 1,5%. Drobné ořezky masa a tuku, které vznikají při bourání a porcování ostatních druhů masa....
Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. Obsah soli 1,5%. Mleté přední maso z krku. Dobře se hodí na klobásy, sekané, karbanátky, hamburgery a...
Jazyk se vaří, a pak se upravuje jako řízky, nebo se nakládá, vaří, a pak se jí nakrájený na tenké plátky studený. Po uvaření je třeba jazyk oloupat. S trvanlivostí při...
Klouby jsou vhodné na vývary do velkých hrnců, nebo jako hračka pro velká plemena psů. Klouby jsou nebalené, proto je třeba je vyzvednout přímo v bourárně v Arnošticích hned...
Srdce je dobré na omáčky a polévky. Prodáváme půlené o hmotnosti cca 1 kg. Mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí 6 měsíců při skladování v -18 st.C.
Maso s kostí z žeber je výborné na vývar, polévky a omáčky. Žebra lze také grilovat. Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Spotřebujte do 4 dnů ode dne vakuového...
Malý válcovitý sval s kližkovitými úpony - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Využití má stejné jako kližka a karabáček. Chlazené maso, vakuově...
Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově balené. Doba...
Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově balené.
Doba...
Hodí se jako přídavek do tučnějších a chuťově výraznějších vývarových polévek, nebo na morkové pomazánky. Chlazené kosti, balené. Spotřebujte do 4 dnů od data vakuového...
Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...
Tri Tip steak neboli Maminha je část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje se křehkým tukovým vláknem a tukovým krytím, který...
Masité kosti z ocásku - hodí se na vývarové polévky. "Nostalgie našich prababiček." Chlazené kosti, vakuově balené. Spotřebujte do 4 dnů ode dne vakuového...
Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení,smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...
Vnitřní extra libová část ořechu (zadní maso z kýty), která se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování.
Chlazené maso, vakuově...
Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. NESOLENÝ. Drobné ořezky masa a tuku, které vznikají při bourání a porcování ostatních druhů masa. Dobře...
Ossobuco je původem italská specialita, která se připravuje z hovězí kližky s morkovou kostí. Ta pokrmu dodává silnou hovězí chuť. Maso je prodíváno s kostí řezané na plátky cca...
Picanha, špička spodního šálu. Je libová a velmi oblíbená na steakovou úpravu, ale hodí se i na pečení, vaření (něm. tafelspitz) či plněné rolády.
Chlazené maso, vakuově...
Libový sval z přední hovězí čtvrti, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky, používá se i na grilování. I této...
Libové maso z lopatky, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Užívá se i na grilování a smažení též pod názvem...
Libové maso z přední hovězí čtvrti, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Chlazené maso, vakuově...
Porterhause steak stejně jako T-bone steak spojuje chuť jemné svíčkové s robustnější roštěnou na kosti, je to zážitek pro vaše chuťové buňky. Oproti T-bone steaku však...
Šťavnaté, prorostlejší a chuťově výraznější maso z krku (soustava drobných svalů dobrá na dušení, vaření a omáčky a guláše. Klasika a základ tradiční české kuchyně. Vhodná též...
Maso s kostí z žeber a hrudí je výborné na vývar, polévky a omáčky. Žebra lze také grilovat. Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Spotřebujte do 5 dnů ode dne...
Maso ze zádového svalu skotu, jehož zadní část, podél páteře, je pěkně libová a nazývá se nízký roštěnec, je ideální steaky, rostbíf, grilování, smažení a k rychlé úpravě. TOP...
Skirt steak je dlouhý tenký řez z pupku. Má velmi výraznou hovězí chuť a nejlépe se hodí na gril nebo roládu. Velmi se podobá flank steaku.
Chlazené maso, vakuově balené....
Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek, nebo grilování. Chlazené...
Krásný, málo namáhaný zádový sval podlouhlého tvaru připomínající rybu. Nejhodnotnější část hovězího masa, je výborná na slavnostní příležitosti na steaky, grilování a přípravu...
T-bone steak získal svůj název podle tvaru bederního obratle, který připomíná písmeno T. Podél kosti je patrná část svíčkové a roštěné, na povrchu se nachází jemné tukové krytí....
Steak z části vysokého roštěnce, která je vykrajována mezi 6 a 12 žebrem. Nezaměnitelnou chuť a tvar, připomínající indiánský tomahawk, tomuto steaku dodává právě žebrová kost....
Válcovitý, krásný, absolutně libový sval ze zadní kýty se používá na rolády, hovězí plátky, ptáčky i pečení a dušení v troubě, nebo grilování. Též nazývaný " falešná svíčková"....
Nezaměnitelný vnitřní sval, který se používá jako steakové maso, na grilování i vaření.
Mražené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného výrobku je 20 dnů.
Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek.
Prodává se též pod názvem...
Maso ze zádového svalu skotu, jehož přední část, blíže krku, je prorostlejší a nazývá se vysoký roštěnec, je ideální steaky, grilování, smažení a k rychlé úpravě. ...